Categories
Caminada Popular de l'Anoia

XI CAMINADA POPULAR DE L’ANOIA

Image

CASTELLFOLLIT DE RIUBREGÓS. 9 DE MAIG DEL 2010

  Documents: Cartell XI caminada popular de l’AnoiaTriptic XI caminada popular de l’Anoia

Des de la Secció de Muntanya del Grup de Lleure “La Clau”, us presentem una nova edició, i ja en van onze, de la Caminada Popular de l’Anoia.
Activitat oberta a la participació de tots aquells excursionistes i amants de la natura, que vulguin passar un matí de diumenge passejant, i alhora, descobrir la bellesa natural de les contrades de la nostra comarca.
L’itinerari té un recorregut circular de 16 quilòmetres i es preveu que es pugui realitzar en una mitjana d’unes quatre hores aproximadament. Transcorrerà pel terme municipal de Castellfollit de Riubregós, passant per indrets com la font Nova, font de l’Auró, l’ermita de Marçà, Cascats, el clot del Morera, la Torre del Raval, i el Castell de Castellfollit.
La sortida podrà efectuar-se entre les 7:30 h i les 8:30 h del matí, des del carrer Major, davant de l’Ajuntament de Castellfollit de Riubregós.
Cada participant rebrà en el moment de la sortida un full de ruta, el qual haurà de segellar en cada un dels controls situats en el recorregut, a més del de sortida i arribada. En finalitzar la caminada caldrà lliurar el full de ruta a l’últim control. Cada control tindrà un horari determinat d’obertura i tancament.
A la sortida es lliurarà també als participants un llibret amb detalls històrics i descriptius dels indrets pels quals transcorre la ruta.
En els mateixos llocs dels controls de pas i en d’altres d’específics, s’establiran els diversos avituallaments, en els quals cada participant podrà proveir-se d’aigua, fruita o menjar, i en un dels quals es lliurarà l’esmorzar. Es recomana, però, que cada excursionista porti aigua des de la sortida.
Aquest itinerari ha estat preparat únicament i exclusivament per a aquesta caminada i restarà solament marcat per a aquesta. Hi trobarem marques i indicacions suficients per poder seguir el recorregut amb tota comoditat.
Totes les persones participants que completin el recorregut i tornin el seu full de ruta degudament segellat rebran una samarreta tècnica commemorativa de la Caminada.

xi_caminada_popular_castellfollit_de_r_20des2009.jpg
xi_caminada_popular_castellfollit_de_r_20des2009_grafic.jpg

ADVERTIMENTS

El Grup de Lleure “La Clau” no es fa responsable dels accidents que es puguin esdevenir en el transcórrer de la Caminada, si bé vetllarà per tal d’evitar-los. A banda de la inscripció, totes les persones participants poden adquirir una assegurança d’accidents que l’entitat proposa i recomana, exclusivament per a aquesta activitat, amb una durada de 24 hores, el preu de la qual és d’1,95 euros.
El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova, però si per alguna causa s’hagués d’ajornar, se celebraria el diumenge següent, 16 de maig.

INSCRIPCIONS 

La inscripció a la XI Caminada Popular de l’Anoia té un preu de 7 euros si es fa abans del dia 7 de maig, o de 9 euros realitzant-la el mateix dia 9.
Podrà efectuar-se:
* Personalment a la secretaria del Grup de Lleure “La Clau”, al carrer Trinitat, 12, 2n pis, d’Igualada, qualsevol dia de dilluns a divendres entre les 18:30 h i les 20:00 h. Tel. 93 805 05 61, e-mail gruplaclau@gruplaclau.org, on també podeu sol•licitar més informació, com també al web: www.gruplaclau.org
* Fent un ingrés nominal al compte corrent núm. 2100 0001 01 0200613362 de “La Caixa” i presentant-ne el resguard en el moment de rebre el full de ruta a la sortida. En aquest cas cal que ens feu arribar les dades de cada inscrit per e-mail (nom i cognoms, adreça, població i telèfon de contacte)
* En el mateix indret de sortida i fins a l’hora de tancament d’aquesta.

Deixa un comentari