Categories
Caminada Popular de l'Anoia

XVI CAMINADA POPULAR DE L’ANOIA

banner-caminadaLA POBLA DE CLARAMUNT

10 de maig del 2015

 

Documents adjunts: Cartell, tríptic (amb inscripció),Arxiu GPX

Des de la Secció de Muntanya del Grup de Lleure “La Clau”, i en l’any en que celebrarem el 25è aniversari de la Secció, ens plau presentar-vos una nova edició, de la Caminada Popular de l’Anoia.

Activitat oberta a la participació de tots aquells excursionistes i amants de la natura, que vulguin passar un matí de diumenge passejant, i alhora, descobrir la bellesa natural de les contrades de la nostra comarca.

L’itinerari té un recorregut circular d’uns 19 quilòmetres i es preveu que pugui realitzar-se en una mitjana d’unes quatre hores i mitja aproximadament. Transcorrerà pel terme municipal de La Pobla de Claramunt, passant per diversos indrets com la roca Llarga, la roca Cagalera, les Planes, coll de Mollons, la roca Cagalera, els Masets, els Vivencs, font natural de Can Solà, coves i barri de Sant Andreu, serra de la Ninota, o l’emblemàtic castell de Claramunt.

DSC02131La sortida podrà efectuar-se entre les 7:30 h i les 8:30 h del matí, des de la Plaça de l’Ajuntament (Avgda. Catalunya)

Cada participant rebrà en el moment de la sortida un full de ruta, el qual haurà de segellar en cada un dels controls situats en el recorregut, a més del de sortida i arribada. En finalitzar la caminada caldrà lliurar el full de ruta a l’últim control. Cada control tindrà un horari determinat d’obertura i tancament.

A la sortida es lliurarà també als participants un llibret amb detalls històrics i descriptius dels indrets pels quals transcorre la ruta.

En els mateixos llocs dels controls de pas i en d’altres d’específics, s’establiran els diversos avituallaments, en els quals cada participant podrà proveir-se d’aigua, fruita o menjar, i en un dels quals es lliurarà l’esmorzar. Es recomana, però, que cada excursionista porti aigua des de la sortida.

Aquest itinerari ha estat preparat únicament i exclusivament per a aquesta caminada i restarà solament marcat per a aquesta. Hi trobarem marques i indicacions suficients per poder seguir el recorregut amb tota comoditat.DSC02133

Totes les persones participants que completin el recorregut i tornin el seu full de ruta degudament segellat rebran una samarreta tècnica commemorativa de la Caminada.

ADVERTIMENTS

El Grup de Lleure “La Clau” no es fa responsable dels accidents que es puguin esdevenir en el transcórrer de la Caminada, si bé vetllarà per tal d’evitar-los. A banda de la inscripció, totes les persones participants poden adquirir una assegurança d’accidents que l’entitat proposa i recomana, exclusivament per a aquesta activitat, amb una durada de 24 hores, el preu de la qual és de 3,50 euros.

El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova, però si per alguna causa s’hagués d’ajornar, se celebraria el diumenge següent, 17 de maig.

DSC02144INSCRIPCIONS
La inscripció a la XVI Caminada Popular de l’Anoia té un preu de 9 euros si es fa abans del dia 8 de maig, o de 11 euros realitzant-la el mateix dia 11.

Podrà efectuar-se:
* Personalment a l’Espai Cívic Centre, al carrer Trinitat, 12, d’Igualada, qualsevol dia de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00h. i de 15:00 a 21:00h.
* A l’oficina de l’entitat, ubicada al Centre Cívic de Fàtima, a l’Avinguda de la Pietat 42-44, els dimarts i dijous de 17:30 a 19:00h.
* Fent un ingrés nominal al compte corrent núm. ES32 2100 0001 01 0200613362 de “La Caixa” i presentant-ne el resguard en el moment de rebre el full de ruta a la sortida. En aquest cas cal que ens feu arribar les dades de cada inscrit per e-mail (nom i cognoms, adreça, població i telèfon de contacte)
* En el mateix indret de sortida i fins a l’hora de tancament d’aquesta.

Per a més informació: Tel. 93 805 05 61, gruplaclau@gruplaclau.org, www.gruplaclau.org, o a DSC02141facebook.com/gruplaclau. Twitter @gruplaclau.

L’organització es reserva el dret de modificar el recorregut en el cas de creure-ho necessari.

 

Deixa un comentari