Categories
Caminada Popular de l'Anoia

XXI CAMINADA POPULAR DE L’ANOIA

8 DE MAIG DE 2022

Atenció. últimes novetats de la Caminada:

– Hi haurà un llibret cultural, on podràs consultar tota mena d’informació sobre els pobles, masos i racons on transcorre. Et proposem un concurs: entre els encertants d’unes petites preguntes del recorregut, sortejarem diversos obsequis.
– També et demanem que ens facis arribar fotos boniques de la caminada al nostre correu laclauigualada@gmail.com. Entre els participants, sortejarem un Curs de joieria de 2 sessions de 2 hores a càrrec de la Joiera Sara Castells.
– Informar que NO es subministrarà ampolles d’aigua durant la caminada. Us recomanem que porteu els vostres envasos. A cada control, trobareu garrafes grans per omplir-los. Minimitzem, d’aquesta manera, la generació de residus durant l’activitat.
– Finalment, dir-vos que podeu trobar el track de la caminada en aquest enllaç del wikiloc.

Des de la Secció de Muntanya del Grup de Lleure “La Clau”, ens plau presentar-vos una nova edició de la Caminada Popular de l’Anoia.

Una activitat oberta a la participació de tots aquells excursionistes i amants de la natura que vulguin passar un matí de diumenge passejant, i alhora, descobrint la bellesa natural de les contrades de la nostra comarca.

L’itinerari té un recorregut circular d’uns 19 quilòmetres i es preveu que pugui realitzar-se en una mitjana d’unes quatre hores i mitja, aproximadament. Transcorrerà pel terme municipal de Calaf, així com per territori de termes propers com Els Prats de Rei, Sant Martí de Sesgueioles, Pujalt i Calonge de Segarra, i passant per indrets tan interessants com Solanelles, Sant Gil, castell de Vilallonga, el turó del Graell o Sant Pere de Mirambell, entre molts d’altres.

La sortida podrà efectuar-se entre les 7:30 h i les 9 h del matí des de la plaça dels Arbres de Calaf.

Cada participant rebrà en el moment de la sortida un full de ruta, el qual haurà de segellar en cada un dels controls situats al llarg del recorregut, a més del de sortida i arribada. En finalitzar la Caminada caldrà lliurar el full de ruta a l’últim control. Cada control tindrà un horari determinat d’obertura i tancament.

A la sortida es lliurarà, també, als participants un llibret amb detalls històrics i descriptius dels indrets pels quals transcorre la Caminada.

En els mateixos llocs dels controls de pas i en d’altres d’específics, s’establiran els diversos avituallaments, en els quals cada participant podrà proveir-se d’aigua, fruita o menjar, i en un dels quals es lliurarà l’esmorzar. Es recomana, però, que cada excursionista porti aigua des de la sortida.

Aquest itinerari ha estat preparat única i exclusivament per a aquesta Caminada i restarà solament marcat per a aquesta. Hi trobarem marques i indicacions suficients per poder seguir el recorregut amb tota comoditat.

Totes les persones participants que completin el recorregut i tornin el seu full de ruta degudament segellat rebran una samarreta tècnica commemorativa de la Caminada.

ADVERTIMENTS

El Grup de Lleure “La Clau” no es fa responsable dels accidents que es puguin esdevenir en el transcurs de la Caminada, si bé vetllarà per tal d’evitar-los. A banda de la inscripció, totes les persones participants poden adquirir una assegurança d’accidents que l’entitat proposa i recomana, exclusivament per a aquesta activitat, amb una durada de 24 hores, el preu de la qual és de 3,70 euros.

El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova, però si per alguna causa s’hagués d’ajornar, se celebraria el diumenge següent, 15 de maig.


INSCRIPCIONS

La inscripció a la XXI Caminada Popular de l’Anoia té un preu de 11 euros si es fa fins el dia 6 de maig, o de 13 euros realitzant-la el mateix dia 8 de Maig.

Podrà efectuar-se:

* a través d’aquest formulari d’inscripció online:

* Personalment a l’Espai Cívic Centre, al carrer Trinitat, 12, d’Igualada; al Centre Cívic de Fàtima, Avda de la Pietat, 42 d’Igualada; i al Centre Cívic Nord, al c. St Martí de Tous, 6, també d’Igualada, qualsevol dia de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00h. i de 15:00 a 21:00h. (pagament en metàlic)

* El mateix indret de sortida i fins a l’hora de tancament d’aquesta. En aquest cas la inscripció serà de 13 euros i s’haurà de pagar en efectiu.

Per a més informació podeu contactar-nos per WhatsAPP al 676788657, al correu gruplaclau@gruplaclau.org, a Instagram, a Facebook o a Twitter.

L’organització es reserva el dret de modificar el recorregut en el cas de creure-ho necessari.