•  Pujalt.  11 de maig de 2008

  Documents en PDF: cartelltríptic

  Sortida: entre 7:30 i 8:30 del matí

  Lloc: Plaça de Sant Andreu (pl. de l’església)

  Recorregut: 16 km

  Des de la Secció de Muntanya del Grup de Lleure “La Clau”, us presentem una nova edició, i ja en van nou, de la Caminada Popular de l’Anoia.

  Activitat oberta a la participació de tots aquells excursionistes i amants de la natura, que vulguin passar un matí de diumenge passejant, i alhora, descobrir la bellesa natural de les contrades de la nostra comarca.

  L’itinerari té un recorregut circular de 16 quilòmetres i es preveu que es pugui realitzar en una mitjana d’unes quatre hores aproximadament. Transcorrerà pel terme municipal de Pujalt, passant per indrets com l’Església de Sant Andreu, l’Astor, Les Torres de més Amunt, El pont de Vilatella, Cal Plantat i el Memòrial de l’Exèrcit Popular, on es poden contemplar els refugis de la guerra civil.

  La sortida podrà efectuar-se entre les 7:30 h i les 8:30 h del matí, des de la plaça de Sant Andreu.

  Cada participant rebrà en el moment de la sortida un full de ruta, el qual haurà de segellar en cada un dels controls situats en el recorregut, a més del de sortida i arribada. En finalitzar la caminada caldrà lliurar el full de ruta a l’últim control. Cada control tindrà un horari determinat d’obertura i tancament.

  A la sortida es lliurarà també als participants un llibret amb detalls històrics i descriptius dels indrets pels quals transcorre la ruta.

  En els mateixos llocs dels controls de pas i en d’altres d’específics, s’establiran els diversos avituallaments, en els quals cada participant podrà proveir-se d’aigua, fruita o menjar, i en un dels quals es lliurarà l’esmorzar. Es recomana, però, que cada excursionista porti aigua des de la sortida.

  Aquest itinerari ha estat preparat únicament i exclusivament per a aquesta caminada i restarà solament marcat per a aquesta. Hi trobarem marques i indicacions suficients per poder seguir el recorregut amb tota comoditat.

  Totes les persones participants que completin el recorregut i tornin el seu full de ruta degudament segellat rebran un obsequi commemoratiu de la Caminada.

  Planol
  Image

  Desnivell
  Image

  Advertiments

  El Grup de Lleure “La Clau” no es fa responsable dels accidents que es puguin esdevenir en el transcórrer de la Caminada, si bé vetllarà per tal d’evitar-los. A banda de la inscripció, totes les persones participants poden adquirir una assegurança d’accidents que l’entitat proposa i recomana, exclusivament per a aquesta activitat, amb una durada de 24 hores, el preu de la qual és d’1,50 euros.

  El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova, però si per alguna causa s’hagués d’ajornar, se celebraria el diumenge següent, 18 de maig.


  Com arribar-hi

  Image

  Inscripcions

  La inscripció a la IX Caminada Popular de l’Anoia té un preu de 7 euros si es fa abans del dia 9 de maig, o de 9 euros realitzant-la el mateix dia 11.

  Podrà efectuar-se:

  • Personalment a la secretaria del Grup de Lleure “La Clau”, al carrer Trinitat, 12, 2n pis, d’Igualada, qualsevol dia de dilluns a divendres entre les 19:15 h i les 20:15 h. Tel. 93 805 05 61, e-mail gruplaclau@gruplaclau.org, on també podeu sollicitar més informació, com també al web: www.gruplaclau.org
  • Fent un ingrés nominal al compte corrent núm. 2100 0001 01 0200613362 de La Caixa” i presentant-ne el resguard en el moment de rebre el full de ruta a la sortida. En aquest cas recomanem que ens feu arribar les dades de cada incrit per e-mail (nom i cognoms, adreça, població i telèfon de contacte)
  • En el mateix indret de sortida i fins a l’hora de tancament d’aquesta.

  Organitza

  La Clau – Secció de Muntanya

  Membre de

  FEEC – Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya

  Col·laboren

  Ajuntament de Pujalt

  Diputació de Barcelona

  Ajuntament d’Igualada

  Patronats Municipal d’Esports d’Igualada

  Generalitat de Catalunya – Secretaria General de Joventut

  Gràfiques i papereria Oller

  Hostal- Restaurant Prats Jardí

  Cal Senyoret – Turisme Rural Conill-Pujalt

  SARAUTO – Concessionari Peugeot

  De Irene – Paellas y Fideuás

  Fruites Gabarró, sl

  El Pastoret de la Segarra

  Can Pep – Bar / Restaurant

  X·AVI – Material de Muntanya

  La Cuina del Mercat – Restaurant

  Constructora de Calaf

  Planell – Materials per a la construcció

  El cafè de l’Ateneu

  Tecnic-Auto

  Ràdio Altiplà

  Esdedia – estudi de disseny anoia