Categories
Caminada Popular de l'Anoia

XVII CAMINADA POPULAR DE L’ANOIA

EL BRUC

8 de maig del 2016

Documents adjunts: Tríptic informatiu, Cartell, gpxlogo color 1

Des de la Secció de Muntanya del Grup de Lleure “La Clau”, ens plau presentar-vos una nova edició de la Caminada Popular de l’Anoia.

Una activitat oberta a la participació de tots aquells excursionistes i amants de la natura, que vulguin passar un matí de diumenge passejant, i alhora, descobrint la bellesa natural de les contrades de la nostra comarca.

L’itinerari té un recorregut circular d’uns 18 quilòmetres i es preveu que pugui realitzar-se en una mitjana d’unes quatre hores i mitja, aproximadament. Transcorrerà pel terme municipal del Bruc, passant per indrets com Can Jorba, el camí de les Batalles, Can Maçana, el Castell de la Guàrdia i la zona arqueològica del torrent de la Diablera, sempre amb unes vistes espectaculars de la muntanya de Montserrat.

La sortida podrà efectuar-se entre les 7:30 h i les 8:30 h del matí, des de la Plaça de l’Ajuntament.Cada participant rebrà en el moment de la sortida un full de ruta, el qual haurà de segellar en cada un dels controls situats al llarg del recorregut, a més del de sortida i arribada. En finalitzar la Caminada caldrà lliurar el full de ruta a l’últim control. Cada control tindrà un horari determinat d’obertura i tancament.

A la sortida es lliurarà també als participants un llibret amb detalls històrics i descriptius dels indrets pels quals transcorre la Caminada.

En els mateixos llocs dels controls de pas i en d’altres d’específics, s’establiran els diversos avituallaments, en els quals cada participant podrà proveir-se d’aigua, fruita o menjar, i en un dels quals es lliurarà l’esmorzar. Es recomana, però, que cada excursionista porti aigua des de la sortida.

Aquest itinerari ha estat preparat única i exclusivament per a aquesta Caminada i restarà solament marcat per a aquesta. Hi trobarem marques i indicacions suficients per poder seguir el recorregut amb tota comoditat.

Totes les persones participants que completin el recorregut i tornin el seu full de ruta degudament segellat rebran una samarreta tècnica commemorativa de la Caminada.

ADVERTIMENTS

El Grup de Lleure “La Clau” no es fa responsable dels accidents que es puguin esdevenir en el transcurs de la
Caminada, si bé vetllarà per tal d’evitar-los. A banda de la inscripció, totes les persones participants poden adquirir una assegurança d’accidents que l’entitat proposa i recomana, exclusivament per a aquesta activitat,  amb una durada de 24 hores, el preu de la qual és de 3,50 euros.

El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova, però si per alguna causa s’hagués d’ajornar, se celebraria el diumenge següent, 15 de maig.

INSCRIPCIONS

La inscripció a la XVII Caminada Popular de l’Anoia té un preu de 9 euros si es fa abans del dia 6 de maig, o de 11 euros realitzant-la el mateix dia 8.

Podrà efectuar-se:

* A través del formulari en aquest enllaç.

* Personalment a l’Espai Cívic Centre, al carrer Trinitat, 12, d’Igualada, qualsevol dia de dilluns a divendres de
9:00 a 13:00h. i de 15:00 a 21:00h.

* A l’oficina de l’entitat, ubicada al Centre Cívic de Fàtima, a l’Avinguda de la Pietat 42-44, els dimarts i dijous de 18 a 19:30h.

* Fent un ingrés nominal al compte corrent núm. ES32 2100 0001 01 0200613362 de “La Caixa” i presentant-
ne el resguard en el moment de rebre el full de ruta a la sortida. En aquest cas, cal que ens feu arribar les dades de cada inscrit per e-mail (nom i cognoms, adreça, població i telèfon de contacte)

* En el mateix indret de sortida i fins a l’hora de tancament d’aquesta.
Per a més informació: Tel. 93 805 05 61;
gruplaclau@gruplaclau.org; www.gruplaclau.org;
a Facebook.com/gruplaclau o a Twitter: @gruplaclau.

L’organització es reserva el dret de modificar el recorregut en el cas de creure-ho necessari.

itineraridesnivell