Categories
Caminada Popular de l'Anoia

XV CAMINADA POPULAR DE L’ANOIA

ÒDENA

11 de Maig de 2014


Arxius per descarregar: quadríptic, cartell, track gpx


Des de la Secció de Muntanya del Grup de Lleure “La Clau”, us presentem una nova edició, tot celebrant-ne el quinzè aniversari, de la Caminada Popular de l’Anoia.
Activitat oberta a la participació de tots aquells excursionistes i amants de la natura, que vulguin passar un matí de diumenge passejant, i alhora, descobrir la bellesa natural de les contrades de la nostra comarca.
L’itinerari té un recorregut circular d’uns 17 quilòmetres i es preveu que pugui realitzar-se en una mitjana d’unes quatre hores aproximadament. Transcorrerà pel terme municipal d´Òdena, passant per diversos indrets com: Can Macià, Pantà de Can Macià, Masia Can Aguilera, Puig Aguilera, el Bosc Gran, Torrent de Can Rossinyol, Ca l’Aguilera de les Rovires, Cal Pau Pontons, o l’església de Sant Pere Apòstol.
La sortida podrà efectuar-se entre les 7:30 h i les 8:30 h del matí, des del Parc de la Font.
Cada participant rebrà en el moment de la sortida un full de ruta, el qual haurà de segellar en cada un dels controls situats en el recorregut, a més del de sortida i arribada. En finalitzar la caminada caldrà lliurar el full de ruta a l’últim control. Cada control tindrà un horari determinat d’obertura i tancament.
A la sortida es lliurarà també als participants un llibret amb detalls històrics i descriptius dels indrets pels quals transcorre la ruta.
En els mateixos llocs dels controls de pas i en d’altres d’específics, s’establiran els diversos avituallaments, en els quals cada participant podrà proveir-se d’aigua, fruita o menjar, i en un dels quals es lliurarà l’esmorzar. Es recomana, però, que cada excursionista porti aigua des de la sortida.
Aquest itinerari ha estat preparat únicament i exclusivament per a aquesta caminada i restarà solament marcat per a aquesta. Hi trobarem marques i indicacions suficients per poder seguir el recorregut amb tota comoditat.
Totes les persones participants que completin el recorregut i tornin el seu full de ruta degudament segellat rebran una samarreta tècnica commemorativa de la Caminada.

ADVERTIMENTS
El Grup de Lleure “La Clau” no es fa responsable dels accidents que es puguin esdevenir en el transcórrer de la Caminada, si bé vetllarà per tal d’evitar-los. A banda de la inscripció, totes les persones participants poden adquirir una assegurança d’accidents que l’entitat proposa i recomana, exclusivament per a aquesta activitat, amb una durada de 24 hores, el preu de la qual és de 2,20 euros.
El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova, però si per alguna causa s’hagués d’ajornar, se celebraria el diumenge següent, 18 de maig.

INSCRIPCIONS
La inscripció a la XV Caminada Popular de l’Anoia té un preu de 9 euros si es fa abans del dia 9 de maig, o de 11 euros realitzant-la el mateix dia 11.

Podrà efectuar-se:
* Personalment a l’Espai Cívic Centre, al carrer Trinitat, 12, d’Igualada, qualsevol dia de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00h. i de 15:00 a 21:00h.
* A l’oficina de l’entitat, ubicada al Centre Cívic de Fàtima, a l’Avinguda

de la Pietat 42-44, els dimarts i dijous de 17:15 a 19:00h.
* Fent un ingrés nominal al compte corrent núm.
ES32 2100 0001 0102 00613362 de “La Caixa” i presentant-ne el resguard en el moment de rebre el full de ruta a la sortida. En aquest cas cal que ens feu arribar les dades de cada inscrit per e-mail (nom i cognoms, adreça, població i telèfon de contacte)
* En el mateix indret de sortida i fins a l’hora de tancament d’aquesta.

Per a més informació: Tel. 93 805 05 61,
gruplaclau@gruplaclau.org,
www.gruplaclau.org, o a facebook.com/gruplaclau

L’organització es reserva el dret de modificar el recorregut en el cas de creure-ho necessari.


Deixa un comentari