Categories
Caminada Popular de l'Anoia

RUBIÓ – 7 de maig de 2023

Atenció!!. La Sortida i arribada serà al Pla de Rubió, molt abans d’arribar al castell.

(lat, long): 41.62581, 1.55095

Des de la Secció de Muntanya del Grup de Lleure “La Clau”, ens plau presentar-vos una nova edició de la Caminada Popular de l’Anoia.

Una activitat oberta a la participació de tots aquells excursionistes i amants de la natura, que vulguin passar un matí de diumenge passejant, i alhora, descobrint la bellesa natural de les contrades de la nostra comarca.

L’itinerari té un recorregut circular d’uns 16 quilòmetres i es preveu que pugui realitzar-se en una mitjana d’unes quatre hores i mitja, aproximadament. Transcorrerà pel terme municipal de Rubió, passant per indrets com el Pla de Rubió, Sant Pere d’Ardesa, Parc Eòlic de Rubió, el Castell de Rubió i Sta. Maria de Rubió entre d’altres

La sortida podrà efectuar-se entre les 7:30 h i les 8:30 h del matí, des del Pla de Rubió.

Cada participant rebrà en el moment de la sortida un full de ruta, el qual haurà de segellar en cada un dels controls situats al llarg del recorregut, on podrà proveir-se d’aigua, fruita o menjar, i en un dels quals es lliurarà l’esmorzar. En finalitzar la Caminada caldrà lliurar el full de ruta. Cada control tindrà un horari determinat d’obertura i tancament.

ATENCIÓ! Cada excursionista ha de portar un recipient amb aigua des de la sortida. No es donarà aigua en cap envàs però es podrà reomplir a cada avituallament.

Aquest itinerari ha estat preparat i marcat única i exclusivament per a aquesta Caminada. Hi trobarem marques i indicacions suficients per poder seguir el recorregut amb tota comoditat.

Totes les persones participants que completin el recorregut i tornin el seu full de ruta degudament segellat rebran una samarreta tècnica commemorativa de la Caminada.

Novetat! Aquest any i en col·laboració amb Igualada pel Clima fomentarem el plogging (recollir la brossa que poguem trobar durant el recorregut). A la sortida lliurarem bosses per poder dur a terme aquesta activitat.

Gràfica d’elevació
Recorregut aproximat

Advertiments

El Grup de Lleure “La Clau” no es fa responsable dels accidents que es puguin esdevenir en el transcurs de la Caminada, si bé vetllarà per tal d’evitar-los. A banda de la inscripció, totes les persones participants poden adquirir una assegurança d’accidents que l’entitat proposa i recomana, exclusivament per a aquesta activitat, amb una durada de 24 hores, el preu de la qual és de 3,70 euros.

El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova, però si per alguna causa s’hagués d’ajornar, se celebraria el diumenge següent, 14 de maig.

Inscripcions

La inscripció a la XXII Caminada Popular de l’Anoia té un preu d’11 euros, si es fa fins el dia 5 de maig, o de 13 euros realitzant-la el mateix dia 7.

Podrà efectuar-se:

• Personalment a l’Espai Cívic Centre, al Centre Cívic de Fàtima o al Centre Cívic Nord, d’Igualada. De dilluns a divendres de 9 a 13 i de 15 a 21 h (pagament en efectiu). • Al mateix indret de sortida i fins a l’hora de tancament d’aquesta. En aquest cas la inscripció serà de 13 euros i es podrà pagar en efectiu o amb targeta.

Per a més informació:

WhatsAPP 676 788 657

laclauigualada@gmail.com

www.gruplaclau.org

L’organització es reserva el dret de modificar el recorregut en el cas de creure-ho necessari.

Per inscripcions realitzades fins el dia 20 d’abril de 2023, es podrà escollir la talla de la samarreta.